wrench_edited.png

Service

KOMPLETT BÅT- OCH MOTORSERVICE MED ORIGINALDELAR.

Vi har möjlighet att erbjuda ett väldigt brett utbud av tjänster kring allt som rör båt och båtservice.

Med engagemang, kunskap och ett brett nätverk tillhandahåller vi allt från finsnickeri och installationer, till de mer avancerade jobben.

 

Kontakta oss för kostnadsförslag och mer information. 

Genom vårt fastighetsbolag Palladion Fastigheter, erbjuder vi inomhusförvaring av din båt. Välj mellan varm- och kallhall. Tvätt, sjösättning och upptagning ingår!

Lokalerna är nybyggda, fräscha och larmade. Du har fri tillgång till din båt och får utföra samtliga arbeten själv om du vill. Behöver du hjälp så erbjuder vi på Marinexpo samtliga tjänster.

Vi håller till i Enköping. Välkommen!

FÖRVARING INOMHUS I NYBYGGDA, FRÄSCHA LOKALER.

FÖRVARING

hut_edited.png

Vi har stor kunskap, förståelse och erfarenhet om de flesta båtfabrikat och motorer. Vi kan erbjuda lyft av båtar för inspektion av botten, samt eventuella åtgärder som både du som köpare och säljare önskar.

 

Med ett stort kunnande, och med ett trevligt bemötande ser vi till att både köpare och säljare känner att de gjort en bra affär. Vi kallar det ”kundskap”. Vi väljer tillsammans vilka säljkanaler som är mest lämpliga för din båt. Vi har även ett flertal samarbetspartners som tillsammans har ett stort nätverk av både köpare och säljare.

 

Marinexpo är medlemmar i båtbranschens riksförbund Sweboat, - allt för din trygghet både som köpare och säljare. De båtar vi säljer är varudeklarerade och funktionstestade. Vi samarbetar med Wasa kredit gällande finansiering, och med Atlantica gällande försäkringar.

TRYGG BÅTHANDEL, BÅDE FÖR DIG SOM KÖPARE OCH SÄLJARE. VI ERBJUDER ÄVEN FÖRMÅNLIG FINANSIERING.

BÅTFÖRMEDLING

handshake.png
sweboat-logo.png